Malatya

Malatya'dan kısa kısa

17:44 23 Mayıs 2017
Malatya'dan kısa kısa

Battalgazi Belediyesi 22 sokakta asfaltlama çalışması yaptı.

Battalgazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi Belediyesi tarafından Çöşnük Mahallesi'nde 22 sokakta 10 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı.

Çöşnük Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan sokaklarda sıcak asfalt çalışması yapan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

- MASKİ'nin hizmet binası tanıtıldı

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir, 2014-2017 yılı değerlendirme toplantısı yaptı.

Özdemir, MASKİ Genel Müdürlüğünün konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda yeni hizmet binası ve hangarı basın mensuplarına tanıttı.

Özgür Özdemir, ihale ve doğrudan temin yoluyla alınan malzemelerin bağımsız laboratuvarlarda kalite testinden geçtiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Her birine farklı kodlar verilerek sistemli bir şekilde raflarda muhafaza edilmekte, 24 bin metrekarelik hangarda modern altyapı malzemelerimizi uzun yıllar muhafaza edebiliyoruz. Şu ana kadar bin 835 malzemenin kaydını oluşturup takibini yapıyoruz. Sayısında azalma olan malzemeler için sistem uyarı veriyor ve hemen malzemenin teminini sağlıyoruz. Kayıt sistemimizde bulunan malzemenin neden alındığı, hangi birimin aldığı, nerede kullanıldığı bilgilerine ulaşabiliyoruz. Sistemde hangi daire başkanlığı ne kadar malzeme kullanmış takibini gerçekleştirebiliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.