Malatya

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da

16:42 26 Mayıs 2017
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Osmaniye'de PKK'lı teröristlerle Amanos Dağları'nda çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Sevinç'in baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Tüfenkci ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Sevinç'in Yeşilyurt ilçesine bağlı Bindal Mahallesi'ndeki yakınlarının evine gitti. Tüfenkci, şehidin kardeşleri ile annesi Nuriye ve amcası Ahmet Sevinç'e başsağlığı dileklerini iletti.

Daha sonra DSİ 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaat alanında incelemelerde bulunan Bakan Tüfenkci ve Çalık, ardından Battalgazi Belediyesi'nin yapımı süren hizmet binasını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kentteki bir marketin açılışına da katılan Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının ülkeye sağlık, bereket ve mutluluk getirmesini diledi.

Bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da Türkiye'yi büyütme gayreti içinde olduklarını kaydeden Tüfenkci, şunları söyledi:

"15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimiyle beraber ülke ekonomisi çöktü diyenlere inat Türkiye 2016 yılında çok değerli iş adamlarının, milletin gayretiyle bir yandan demokrasiyi bir yandan ekonomiyi kurtardı ve yılı 2,9 büyüyerek tamamladık. 2017 yılına biz çok güçlü bir başlangıç yaptık. Baktığımız zaman ihracatımız artıyor ve bütün yılda inşallah ihracatta yüzde 10 büyüme rakamını yakalayacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.