Malatya

2. Ordu Komutanı Korgeneral Temel'den Vali Toprak'a ziyaret

22:01 22 Haziran 2017
2. Ordu Komutanı Korgeneral Temel'den Vali Toprak'a ziyaret

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Korgeneral Temel, beraberinde 2. Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Hançeri Sayat ile Vali Toprak'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle Merkez Valiliğine atanması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ileten Korgeneral Temel ve Tuğgeneral Sayat'a ziyaretleri ve dilekleri için teşekkür eden Vali Toprak, kısa bir süreliğine de olsa birlikte görev yapmış olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ankara'ya yapacakları ziyaretlerinde kendilerini her zaman için görmekten ve ağırlamaktan onur duyacağını belirten Vali Toprak, "Malatya'nın tüm dinamikleriyle birlik ve beraberlik içerisinde görev yapmanın huzuru ile görevimizi yeni atanan arkadaşımıza devredecek olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Korgeneral Temel ve Tuğgeneral Sayat da birlikte görev yapmış olmaktan onur ve mutluluk duyduklarını belirterek, Vali Toprak'a yeni görevinde ve ileride yapacağı görev süresince başarılı çalışmalar diledi.

Korgeneral Temel ve Tuğgeneral Sayat, Malatya halkının ve birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarının, kendisini 15 Temmuz ve sonrasındaki süreci etkin bir şekilde yönetmesi ve Malatya'ya yapmış olduğu hizmetler ve başarılı çalışmalarla yad edeceğine olan inançlarını da belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.