Malatya

Ramazan Bayramı'na doğru

10:48 24 Haziran 2017
Ramazan Bayramı'na doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, bayramların kuşaklar arası hoşgörüyü, saygıyı, sevgiyi kalplere dokunduran günler olduğunu belirtti.

Çalık, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ramazan ayını bir kez daha geride bırakmanın buruk sevincini yaşarken, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren, birlik ve beraberliği güçlendiren Ramazan Bayramı'nı da karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

İbadet ayının ardından şimdi ise en iyi değerlerin hatırlandığı, yoğun bir duygu etkileşiminin içine girildiği, manevi değerlerin her zamankinden daha fazla ifa edildiği bir bayrama daha ulaştıklarını aktaran Çalık, şunları kaydetti:

"Biliyoruz ki bayramlar bizi biz yapan, kuşaklar arası hoşgörüyü, saygıyı, sevgiyi kalplere dokunduran günlerdir. 11 ayın sultanı ramazan boyunca, nefsimizi açlıkla terbiye ettik, halden anlamanın idrakı içinde olduk. Rabbimize sonsuz hamdüsenalarımızı ilettik. Yüce Mevla, dualarımızı kabul, ibadetlerimizi makbul kılsın inşallah. Bu duygu ve düşüncelerimle, Ramazan Bayramı'nın başta aziz milletimize, tüm İslam alemine, ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder, mutlu ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi yüce Mevla'dan niyaz ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.