Malatya

Malatya Kent Konseyi aşure dağıttı

13:11 19 Ekim 2017
Malatya Kent Konseyi aşure dağıttı

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Engelliler Çalışma Grubu tarafından muharrem ayı dolayısıyla Cengiz Topel Mahallesindeki Engelliler Merkezinde aşure dağıtıldı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, aşure dağıtımı öncesi yaptığı açıklamada, muharrem ayının milletin birlik ve beraberliğine ve iç barışına vesile olmasını temenni etti.

Pektaş, aynı zamanda bu ayın çocuklara bilinç, cesaret, cömertlik ve ilim olması dileğinde bulundu.

Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Seyit Soner Yılmaz da Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nin Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisinin engelliler konusunda vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek, muharrem ayı dolayısı ile programın engelliler merkezinde icra edilmesinden ziyadesi ile mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından katılımcılara aşure dağıtıldı.

Pograma Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ateş, Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Seyit Soner Yılmaz, Kadın Meclisi üyeleri, Engelliler Çalışma Grubu üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.