Malatya

Atatürk Kız Anadolu Lisesi yeni binasına taşınıyor

16:54 20 Ocak 2018
Atatürk Kız Anadolu Lisesi yeni binasına taşınıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yürütülen Yeşil Kuşak Projesi alanında bulunan Atatürk Kız Anadolu Lisesi yeni binasına taşınıyor.

Battalgazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yeşil Kuşak Projesi alanında bulunan Atatürk Kız Anadolu Lisesi boşaltılıyor.

Atatürk Kız Anadolu Lisesi 24 derslikli modern binaya taşınma süreci başladı. Lise, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısına yeni binasında başlayacak.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi alanında bulunan ve taşınma işlemlerinin ardından yıkılacak olan Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nde sürdürülen taşınma çalışmaları yerinde inceledi.

Burada açıklamada bulunan Başkan Gürkan, lisenin taşınma çalışmalarının başladığına değinerek, "Atatürk Kız Lisesi bizim için önemli bir lise. Bizim dönemimizde burası karma eğitim veriyordu, burada 3 yıl eğitim öğretim gördüm. İl Milli Eğitim ile yaptığımız protokol çerçevesinde Selçuklu Mahallemizde bulunan bir arsamıza lise yaptık. 7 ay gibi bir zaman içerisinde okulu bitirdik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettik. Bugün itibariyle okulun taşınma süreci başladı. Taşınmanın hemen ardından da bura Yeşil Kuşak içerisinde değerlendirilecek." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.