Malatya

Şoförlerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

14:31 13 Şubat 2018
Şoförlerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (MESOB) bağlı ticari minibüs, taksi ve servis araçlarının bir günlük yevmiyesi, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin başlattığı destek kampanyası kapsamında, belediye binasının yanındaki fuar alanında toplanan şoförler, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda destek olmak amacıyla, önce Türk Kızılayına kan bağışında bulundu, ardından gönüllü askerlik için dilekçe verdi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Harekata destek olmak amacıyla bir kampanya başlattık. İlk önce kan verdik. Daha sonra bütün arkadaşlarımıza, bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlaması için çağrıda bulunduk. Buna ilk olarak biz katıldık." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman destekçisi olduklarını dile getiren Keskin, "Türk milletinin, Mehmetçiğin yanındayız" diye konuştu.

Açıklamanın ardından yaklaşık 500 minibüs ve ticari taksinin bulunduğu konvoy, İnönü Caddesi ve Kışla Caddesi üzerinden araçlarına taktıkları Türk bayraklarıyla korna çalarak Malatya Asker Alma Bölge Başkanlığı önüne geldi. Şoförler, harekatta gönüllü asker olmak için dilekçe verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.