Malatya

Vali Kaban, muhtarlarla bir araya geldi

15:58 07 Mart 2018
Vali Kaban, muhtarlarla bir araya geldi

Malatya Valisi Ali Kaban, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda Kaban, Arguvan ilçesindeki muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle toplantı düzenledi.

Toplantıda, genel güvenlik ve asayiş konularıyla ilçedeki yatırım çalışmaları, altyapı çalışmaları gibi konular görüşüldü.

Kaban, toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların devletle millet arasında köprü görevi gördüğüne işaret ederek, "Vatandaştan aldıklarını devlete ileten, devletten aldığı talimatları da vatandaşlara aktaran konumundasınız. İmkanlar dahilinde her türlü problem çözülecektir. Sıkıntılarınızı ileteceğiniz ilgili müdür arkadaşlarımız da yanımızda. Problemler hangi birim yöneticimizi ilgilendiriyorsa arkadaşlarımız anında cevap verecek ya da notunu alarak çözüm için gerekli işlemleri yapacak." ifadelerini kullandı.

Toplantıda, mahalle muhtarları talep ve önerilerini anlattı.

- Kaban okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi

Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, Kaban başkanlığında okul aile birliği başkanlarıyla toplantı düzenlendi.

Okulların aile birliklerinin önemli olduğuna değinen Kaban, okul aile birliği başkanların istek ve önerilerini dinledi.

Okul aile birliği başkanları madde bağımlılığı, çevre düzenlemesi, okul servisleri ve kantin denetimleri, okul güvenliği gibi konularda istek ve taleplerini anlattı.

Toplantıya, Arguvan İlçe Kaymakamı Cuma Emeç, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli katıldı.






YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.