Malatya

MHP Malatya teşkilatı seçim için toplandı

17:32 23 Nisan 2018
MHP Malatya teşkilatı seçim için toplandı

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, 24 Haziran'da yapılması kararlaştırılan cumhurbaşkanı ve milletvekilliği erken genel seçimine ilişkin ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı.

MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Avşar, TBMM'nin aldığı kararla 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği erken genel seçimi hazırlıkları için parti binasında ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Avşar, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından yaptığı açıklamada, erken seçimin hayırlı olmasını temenni ederek, MHP Malatya il teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını belirtti.

İlçe başkanlarının çalışmalarından memnun olduğunu aktaran Avşar, şunları kaydetti:

"MHP, cumhur ittifakı çatısı altında seçime girecek. Partimiz milletvekili genel seçiminde kendi aday listesini, cumhur ittifakı kapsamında milletimizin takdirine sunacak. Cumhurbaşkanı adayı olarak da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek. Cumhur ittifakı, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasını ve birliğini yürekli bir mücadele ruhuyla savunacak. Cumhur ittifakının millet iradesinden aldığı güçle ülkemizin geleceğini güvenceye kavuşturacağına inanıyorum. MHP, cumhur ittifakının başarıya ulaşması amacıyla imkanları nispetinde çalışacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.