Malatya

Darende Küçük Sanayi Sitesinde kuralar çekildi

12:29 18 Temmuz 2018
Darende Küçük Sanayi Sitesinde kuralar çekildi

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı devam küçük sanayi sitesindeki 104 iş yeri için kuralar çekildi.

Darende Belediyesi ve Darende Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi iş birliğiyle inşa edilen Darende Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösterecek esnaf, kurayla iş yerlerini belirledi.

Belediye Başkanı Süleyman Eser'in de katılımıyla yapılan kura çekiminde, A, B, C ve D bloktaki 84 ve 74 metrekare büyüklüğe sahip 104 iş yeri sahiplerini buldu.

Eser, kura çekiminde yaptığı konuşmada, Darende Küçük Sanayi Sitesinin birlikteliğin en güzel örneği olduğunu ifade etti.

Projenin hayata geçmesinde taşın altına elini koyan herkese teşekkür ettiğini dile getiren Eser, şunları kaydetti:

"Uzun yıllardır sanayici esnafımızın istediği lakin hayata geçirilemeyen ilçemizin en büyük ihtiyacı olan küçük sanayi sitemize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin en başından bugüne dek Dünya'da bir eşi daha olmayan güzel bir birlikteliğe imza attık. Kimsenin gönlünde zerre şüphe olmadan ülkemizin en ucuz iş yerleri sahibi oluyorsunuz. Belediye olarak sizleri her aşamada düşünerek fiyat artışlarını yansıtmadık. Yıllardır beklediğiniz ve hak ettiğiniz en güzel, en kaliteli iş yerleri hepinize hayırlı uğurlu olsun."

Eser, küçük sanayi sitesinin tamlamasının ardından Darende Çarşı Merkezi Kentsel Dönüşüm Projesine yeniden başlayacaklarını bildirdi.

Yüklenici firma sorumlusu Hamit Karagülle de yıl sonuna hazır edecekleri dükkanların hayırlı olmasını diledi.

Sanayi esnafını temsilen Şeyhamit Sağlam ise verdiği destekten dolayı Başkan Eser'e teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.