Malatya

Malatya'da protokol bayramlaştı

16:33 21 Ağustos 2018
Malatya'da protokol bayramlaştı

Malatya il protokolü, valilikçe düzenlenen programla bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında valilikçe resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Malatya Valisi Ali Kaban, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, İslam aleminin bayramını kutladı.

Bayramların birleştirici özelliği olduğunu belirten Kaban, "Bayramlar bir birimize kardeşliğimiz gösteren günlerdir. Programa katılarak, birlikteliği gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da herkesin bayramını kutladığını dile getirerek, "Umarım önümüzdeki dönemlerde savaşın olmadığı, terörün bittiği, insanların kardeşçe yaşadığı, her kesin bir birine hoş görüyle baktığı, fikirlerin çatışmadığı mutlu bayramları hep beraber yaşarız." dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise Kurban Bayramı'nın hayırlar getirmesini temenni etti.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini de belirten Tüfenkci, "Bir ekonomik terör saldırısı altında insanımızın ülkenin dirliği ve birliği için beraber olması, bayramlarda olduğu gibi saldırılarda da bir araya gelmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. " dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise dini ve milli bayramların insanları bir birine yakınlaştırdığını dile getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da birlik ve beraberlik içinde kenti büyüterek, geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

Bayramlaşmaya, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Garnizon Komutan Vekili 2. Ordu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.