Malatya

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, vatandaşlarla buluştu

15:32 26 Eylül 2018
AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, vatandaşlarla buluştu

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Malatya Milletvekili Çalık, partisinin düzenlediği program kapsamında mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Samanköy, Kendirli, Tepeköy, Topraktepe ve Dilek mahallerini ziyaret eden Milletvekili Çalık, vatandaşların sorunlarını dinledi.

24 Haziran seçimlerinde verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür eden Çalık, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın bize ilettiği talepleri en kısa sürede yerine getirilmesi için üzerimize ne düşüyorsa beraberce yapacağız. Biz vatandaşlarımızın emrindeyiz. Vatandaşlarımız her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldu. Milletvekilleri olarak 7/24 saat vatandaşlarımızın emrindeyiz. Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynanıyor, bu oyunları da en iyi vatandaşımız görüyor. Eli kanlı terör örgütleri PKK, FETÖ ve DEAŞ ile nasıl mücadele ettiysek, şimdi ekonomik darbe yapmak isteyenlerle aynı şekilde mücadele edeceğiz. Bunu nasıl yapacağız? Milletimizin birliği ve beraberliği sayesinde bu ekonomik darbe yapmak isteyenlere de 15 Temmuz hain darbe girişiminde göğsümüzü nasıl siper ettiysek, yine ekonomik darbe yapmak isteyenlere de göğsümüzü siper edeceğiz."

Çalık, vatandaşların sorunlarını dinlemek için mahalle ziyaretlerine devam edeceklerini vurguladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.