Malatya

Havalar ısınınca ortaya çıktı, mahalleyi bastılar

09:00 18 Mayıs 2019 3 Yorum Var
Havalar ısınınca ortaya çıktı, mahalleyi bastılar

Havaların ısınması ile birlikte sinek ve haşerelerde boy göstermeye başladı. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi Erikli Sokağı basan sinek ve haşereler evlere de akın etti.

Havaların ısınması ile birlikte Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi Erikli Sokağı sinekler bastı. Cam kapı açamaz duruma gelen vatandaşlar evlerinin içerisine dolan sineklerle baş etmeye çalışıyor. Sineklerden rahatsız olan vatandaşlar, yetkililerden ilaçlama yapılmasını talep etti. 

Toplu halde evlere ve araçların üzerine dolan sineklerden rahatsız olan vatandaşlar, yetkililerden ilaçlama yapılmasını talep etti. 


Yeşilyurt Belediyesini arayan fakat Haziran ayından önce ilaçlama yapılamayacağı yanıtını alan vatandaşlar bir an önce ilaçlama yapılmasını bekliyor. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantepte de aynı haşereler çoğaldı belediyeler seçimden sonra yatmaya başladı ?
    Cevapla
  • Nizip 4 yıl önce Şikayet Et
    gaziantepteki haşerelerin sebebını sana soyleyeyım , beledıye ıle alakası yok , fıstık ağaçlarına ağaç kurdu hastalıgı oldu , bizim zengin ama beceriksiz zenginlerimiz kara fatma denılen böceklerı çoğalttı kimyasal ıle , şimdi heryerde bu hayvanlar var , beledıye napsın ,öncelıkle bu hayvanların üremelerını çoğaltma girişiminde bulunan doğa dusmanlarını cezalandırmalıdır beledıylerın hiçbir suçu yok.
  • Kütahya'lı 4 yıl önce Şikayet Et
    Acilen sinekseverler derneği kurulup bunlar oraya bağışlansın. Hani o kadar çok hayvansever varya memlekette,şimdi bunların öldürülmesinede karşı çıkarlar kesin :) :) :)
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    kendilerine bu konuda -MAZOT- kullanmalarını tavsiye ederim. Aydın Nazilliye gittiğimde sineklere ve haşereye karşı masa ve iskemleleri mazotla siliyorlardı,baya kokuyodu ama sinek ve haşereyide kaçırıyordu.
    Cevapla
  • kemalkoy 4 yıl önce Şikayet Et
    çok kokar be kardeşim oturamazsın mazot kokusundan
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.