Manisa

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

15:30 28 Ağustos 2015
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Manisa Valisi Bektaş: "Hedefimiz kutsal vatanımızı, kanlarıyla sulayan ecdadımıza layık olmanın bilinci ve gayreti ile birlik ve beraberliğimizi bozmadan daha da yüceltmek ve güçlendirmektir"

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Hedefimiz kutsal vatanımızı, kanlarıyla sulayan ecdadımıza layık olmanın bilinci ve gayreti ile birlik ve beraberliğimizi bozmadan daha da yüceltmek ve güçlendirmektir" dedi.

Bektaş, yayımladığı mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kahraman Türk milletinin işgal kuvvetlerine karşı Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir onur mücadelesiyle gerçekleştirdiği bir kahramanlık destanı olduğunu belirtti. 

Vali Bektaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kutlu zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti topraklarını vatan yapan milletimizin birbirine kenetlenerek, yaşadığı kutlu coğrafyada sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliğin bilinciyle çok çalışarak ülkesini getirdiği seviye, dünya devletlerinin gözünden kaçmamıştır. Ülkemiz üzerinde geçmişte oynanan oyunların bugünlerde farklı şekilde tezahür ettiğini gördük ve görüyoruz. Bu topraklarda yaşamanın bedelini ödedik, ödüyoruz. Hedefimiz kutsal vatanımızı, kanlarıyla sulayan ecdadımıza layık olmanın bilinci ve gayreti ile birlik ve beraberliğimizi bozmadan daha da yüceltmek ve güçlendirmektir." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.