Manisa

CHP il başkan yardımcısı İşeren'in ihraç edildiği iddiası

00:58 02 Eylül 2015
CHP il başkan yardımcısı İşeren'in ihraç edildiği iddiası

CHP İl Başkanı Mustafa Ada, “Başkan yardımcımız ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Ama şu anda resmi bir şekilde elimize ihraç edildiği yönünde gelen bir yazı olmadı” dedi.

Kamuoyunda CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Aytaç İşeren’in partiden "Kesin bir şekilde ihraç edildiği" yönündeki iddialar hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ada, ortada netlik kazanan bir durumun olmadığını söyledi.

İşeren’in tedbir amaçlı ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi konusunda il yönetimin bir kararı olduğunu belirten Ada, kamuoyunda yer alan bilgileri "yoruma dayalı bilgiler" şeklinde niteledi.

İhraç edilme hususunda kendisine ulaşan resmi bir yazının olmadığına dikkati çeken Ada, “Bu konuda Merkez Yürütme Kurulumuz kendisini Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk etti. Dolayısıyla kesin ihraç edildiği yönünde bize ulaşan resmi bir karar olmadı. Tedbir amaçlı olduğu için sadece kendisine Şehzadeler ilçesinde ön seçim konusunda oy kullanmama yönünde bir yazı geldi” diye konuştu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.