Manisa

Manisaspor yeni transferlerini tanıttı

22:29 04 Eylül 2015
Manisaspor yeni transferlerini tanıttı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Manisaspor bu sezon transfer ettiği 14 futbolcuyu düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Manisaspor İkinci Başkanı Mustafa Karakaş transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karakaş, 13 futbolcuyla 2'şer yıllık sözleşme imzaladıklarını sadece Altınordu'dan Ozan Sol ile 1 yıllık kiralık anlaşmasına vardıklarını söyledi. 

Karakaş, ligde şampiyonluğa oynayacak iddialı bir kadro kurduklarını dile getirerek, "Kimse yolda karşılaştığımız zorluklarla ilgilenmez, gemiyi karaya ulaştırıp ulaştıramayacağımızla ilgilenir" dedi.

Stoper bölgesinde Gölbaşıspor'dan Nuri Terliksiz, Alanyaspor'dan Erman Bulucu ve Antalyaspor'dan Ertan Erenler'i takıma dahil ettiklerini anlatan Karakaş, şunları kaydetti:

"Orta sahada Gölbaşıspor'dan Timur Karagülmez, Göztepe'den Tolga Çavdar, 1461 Trabzon'dan Savaş Yılmaz ve Almanya'nın Seligenporten takımından Ahmet Ayaloğlu ile anlaştık. Forvet hattında ise Altınordu'dan Ozan Sol, Mertan Caner Öztürk, Trabzonspor'dan Hasan Ahmet Sarı ile anlaşma sağlandı. Akhisar Belediyespor'dan Bahattin Köse, Denizlispor'dan Gökhan Dinçer, Almanya'nın LSK Hamsa takımından Onur Sağlam, Adana Demirspor’dan da Onur Kalafat'ı takımımıza dahil ettik."

Karakaş, Manisaspor’u bir üst lige çıkartarak daha hak ettiği yerlere getireceklerini sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.