Manisa

Manisa'da kayıp kişinin cesedinin yakılmış halde bulunması

16:43 05 Eylül 2015
Manisa'da kayıp kişinin cesedinin yakılmış halde bulunması

Olayla ilgili gözaltına alınan zanlının, tüfekle öldürüp cesedini yakarak toprağa gömdüğünü itiraf ettiği kişi için kayıp ihbarında bulunduğu, arama çalışmalarına katıldığı belirlendi

Turgutlu ilçesinde cesedi yakılmış ve toprağa gömülmüş halde bulunan 53 yaşındaki Kerim Kayrak'ın katil zanlısı yakalandı.

Dün, Atatürk Mahallesi Sazlık mevkisinde cesedi bulunan Kayrak'ın öldürülmesine ilişkin inceleme başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kayıp ihbarı veren Orhan K'nın (31) ifadesine başvurdu.

AFAD ve AKUT ekipleriyle arama çalışmalarına katılan zanlının hareketlerinden ve çelişkili ifadelerinden şüphelenen ekipler, soruşturmayı derinleştirdi. 

Gözaltına alınan zanlının, maktulü olay günü incir bahçesine kadar takip ettiğini, pompalı tüfekle öldürdükten sonra cesedini yaktığını ve toprağa gömdüğünü, cinayeti para vermediği ve annesiyle nikahsız yaşadığı iddiasıyla işlediği itirafında bulunduğu öğrenildi.

Zanlının cinayette kullandığını söylediği tüfek, çayda bulundu.

Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Kayrak'ın cesedi, iki gün önce kayıp ihbarı verilmesi üzerine İzmir ve Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile AKUT ekiplerince yapılan aramada yakılmış ve toprağa gömülmüş halde bulunmuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.