Manisa

Hakkari’deki terör saldırısı

21:00 16 Eylül 2015
Hakkari’deki terör saldırısı

Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit olan askerler arasında yer alan Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un ailesi, aynı saldırıda şehit düşen Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere’nin ailesini ziyaret etti

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 16 asker arasında yer alan Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un ailesi, aynı saldırıda şehit düşen Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere’nin ailesini ziyaret etti.

Artuğ'un Turgutlu ilçesinde oturan ailesinin Salihli ilçesindeki Yatakdere ailesini ziyaretinde, şehit anneleri Saniye Yatakdere ile Sevcan Artuğ, uzun süre gözyaşı döktü.

Şehit annesi Sevcan Artuğ, "Acılarımız ortak ve çok büyük ancak devletimiz, milletimiz, bayrağımızla şehitlerimizi törenlerle vatan toprağına verdik. Sabredeceğiz" diye konuştu.

Saniye Yatakdere de "Bu acı yüreğimizi yakıyor ama sabredeceğiz" ifadesini kullandı.

Taziye çadırında bir araya gelen şehit babaları Hüseyin Yatakdere ile Ercan Artuğ'a başsağlığı dileyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Bürosu Sorumlusu Turgut Gürkaş ise "Ülke olarak, şehitlerimizi bağrımıza bastık. Dernek olarak da sizlerin her zaman yanınızda olacağız" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.