Manisa

Batman'daki terör saldırısı

14:02 30 Eylül 2015
Batman'daki terör saldırısı

 Batman'ın Kozluk ilçesinde, teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Nedim Erbay'ın, Manisa'nın Kula ilçesindeki anne ve babası hastanede gözetim altında tutuluyor.

Oğlunun şehit haberini aldıktan sonra fenalaşan ve Kula Devlet Hastanesinde dün geceden itibaren gözetim altında tutulan tansiyon hastası baba Halil İbrahim Erbay, gazetecilerin sorusu üzerine, "Önce vatan sonra dostlar sağ olsun" dedi. 

Gözyaşlarını tutamayan baba Erbay, uzun süredir oğlunu görmediği belirterek, üzüntüsünü dile getirdi.

Anne Hasibe Erbay da alzaymır hastalığı nedeniyle aynı hastanede bulunuyor ancak rahatsızlığı nedeniyle oğlunun şehit olduğunun farkında değil.

Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir, şehit annesi ve babasının sağlık durumlarının iyiye gittiğini belirterek, "Baba tansiyon ve kalp hastası, oğlunun şehit haberini alınca fenalaşmış, durumu iyiye gidiyor, ancak cenazeye katılıp katılamayacağı henüz net değil. Annenin durumu ise alzaymır hastası zaman zaman hatırlamakta güçlük çekiyor" dedi.

Bu arada, Kula ilçesinde şehit Nedim Erbay'ın cenaze töreni için hazırlıklar sürerken, ilçedeki tüm işyerlerine Türk bayrakları asıldı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.