Manisa

CHP Manisa İl yönetimindeki istifalar

15:39 05 Ekim 2015
CHP Manisa İl yönetimindeki istifalar

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, il yönetiminin istifası ardından atanan yönetimde yer almayan isimlerin kendisi hakkındaki açıklamalarına ilişkin, "Bir cevap verecek olsam, sadece siyasi hayatları değil sosyal hayatlarının da mahalledeki vatandaşların da yüzüne bakacak durumları kalmaz" dedi.

Özel, partisinin Manisa İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısında, söz konusu tartışmaların partiye zarar verdiğini ifade etti. CHP’de bir karışıklık, bir huzursuzluk var gibi görülmesi nedeniyle açıklama yapma gereğini duyduklarını vurgulayan Özel, şunları kaydetti:

"Siyaseten gerçekten ayıplıdır, siyaseten gerçekten yanlıştır ve bizlere haksızlıktır. 3 kuşaktır CHP’li olan ve bu partiye emek veren insanların benim üstümde emek verdiğine inanan, partide gençleri ve kadınları önemseyen bir milletvekili olarak ‘Örgütü dizayn etme, örgüt iradesini hiçe sayma’ gibi hakkımdaki iddiaların yüzde 10’u doğruysa partimin ve devletin bana sunduğu tüm olanaklardan vazgeçmeye razıyım. Ama tamamı haksızlıktır ve gerçek dışıdır. Bir cevap verecek olsam, sadece siyasi hayatları değil sosyal hayatlarının da mahalledeki vatandaşların yüzüne bakacak durumları kalmaz. Ama ben bu cevap hakkımı kullanmıyorum. 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.