Manisa

Manisa'da amatör kulüplere maddi destek

18:01 12 Ekim 2015
Manisa'da amatör kulüplere maddi destek

Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik: "Bu yıl 100 bin liralık nakdi yardımımız kulüplerimizin hesaplarına geçmiş olacak"

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bu yıl 100 bin liralık nakdi yardımımız kulüplerimizin hesaplarına geçmiş olacak" dedi.

Amatör spor kulüp başkanları ile Manisa Öğretmenevi'nde bir araya gelen Çelik, burada yaptığı açıklamada, amatör spor kulüplerine maddi destekte bulunarak destek olacaklarını söyledi. 

Geçen yıl 79 bin 500 liralık maddi desteğin 32 amatör kulübüne verildiğini hatırlatan Çelik, bu yıl ise 35 kulübe maddi yardımda bulunacaklarını belirtti. 

Maddi destek yapılacak kulüp sayısı ile yapılacak maddi yardımın arttığına dikkati çeken Başkan Çelik, "Bu yıl 100 bin liralık nakdi yardımımız kulüplerimizin hesaplarına geçmiş olacak. Gönül daha fazla olmasını ister ancak yeni bir belediye olmamızdan dolayı kıt imkanlar içinde yaptığımız bu desteklerin inanıyorum ki, bereketi fazla olur. Biz bunları candan veriyoruz. Belediye olarak da spor kulübünü kurduk, kadınlara yönelik kadınlar spor merkezinin açılması için çalışıyoruz" diye konuştu.

Amatör kulüplerin maddi sıkıntı içinde olduğunu kaydeden Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı İsmail Aydın ise geçen yıl 4 bin 700 olan sporcu sayısının bu yıl 5 bin 600'a çıktığını aktararak, belediyenin verdiği maddi destekten dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.