Manisa

Genel seçime doğru

18:49 14 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Manisa adayları, ilçelerdeki seçim çalışmalarına devam etti

 AK Parti Manisa milletvekili adayı Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında Kula ilçesini ziyaret etti. 

Esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Baybatur, derici sanayi esnafının organize sanayi bölgesinde faaliyet göstermesi gerektiğini belirtti.  

Baybatur daha sonra otogarda şoförlerle görüşerek taleplerini dinledi. 

AK Parti Manisa milletvekili Uğur Aydemir de seçim çalışmalarını Saruhanlı ilçesinde sürdürdü.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yla makamında görüşen Aydemir, daha sonra partililer ile çeşitli kurum ve STK'ları ziyaret etti.

İlçe teşkilatında partililere seslenen Aydemir, "Kadınlarımız teşkilatımızın omurgasıdır, çok çalışacağız ve inşallah tek başına AK Parti iktidarının zaferini birlikte ilan edeceğiz. Milletimiz ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları görüyor. AK Parti ile 13 yıl boyunca olduğu gibi 1 Kasım'da tek başına güçlü iktidar olması durumunda kazanan yine ve sadece milletin kendisi olacaktır" dedi.

Daha sonra Halitpaşa Spor Kulübünün antrenmanına katılarak futbolculara tatlı ikram edip başarı dileyen Aydemir, seçim çalışmalarına ilçenin mahallelerini ziyaret ederek devam etti. 

- Milletvekili adayı Karaoğlu Demirci'de 

 AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ergün Karaoğlu, genel seçim çalışmaları Demirci’de sürdürdü.

Karaoğlu, esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla buluştu. Partisinin ilçe teşkilatını da ziyaret eden Karaoğlu, "1 Kasım seçimleri ülkemiz için çok önemlidir. Geleceğimiz için Türkiye’nin AK Parti’ye ve kadrolarına ihtiyacı var" diye konuştu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.