Manisa

Salihli Belediyespor'un kaptanı Aslıhan:

15:38 27 Ekim 2015
Salihli Belediyespor'un kaptanı Aslıhan:

"Bizim için asıl sezon şimdi başlıyor"

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'un kaptanı Aslıhan Atıkır Sinanoğlu, ilk 3 haftada çok zorlu rakiplerle karşılaştıklarını ve yenildiklerini belirterek "Bizim için asıl sezon şimdi başlıyor" dedi.

Aslıhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, cumartesi günü oynanacakları Çanakkale Belediyespor maçı hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Ligin ilk 3 haftasında çok güçlü rakiplerle karşılaştıklarını ve puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Aslıhan Atıkır Sinanoğlu, Çanakkale Belediyespor'u yenerek kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacaklarını ifade etti.

Aslıhan, ligin henüz başında olduklarını vurgulayarak "Bizim için asıl sezon şimdi başlıyor. Çünkü ilk 3 hafta da güçlü rakiplerimizle mücadele ettik ve bu maçları kaybettik. Cumartesi günü kendi sahamızda konuk edeceğimiz Çanakkale Belediyespor’u yenerek, ilk galibiyetimizi almak ve bu mağlubiyet serisine son vermek istiyoruz. Takım olarak bu maça konsantre olmuş durumdayız. Taraftarımızın da desteği çok önemli" diye konuştu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.