Manisa

Manisa'dan kısa kısa

17:41 19 Kasım 2015
Manisa'dan kısa kısa

Sarıgöl'de muhtarlara yönelik gıda bankası konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Sarıgöl Belediyesi tarafından muhtarlara yönelik gıda bankası konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sarıgöl Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile Kızılay Sarıgöl Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi ile mahalle muhtarları ve oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Selçuk, gıda bankasından ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet edeceğini, ihtiyaç sahiplerinin muhtarlık aracılığıyla belediyeye müracaat edeceğini belirtti.

- SGK İl Müdürlüğü yeni binası

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nesrin Aras, yaptığı açıklamada yapımına 2011 yılında başlanan Yunusemre ilçesindeki yeni hizmet binasının İl Müdürlüğü'nce teslim alındığını bildirdi.

Aras, "İl Müdürlüğü yeni hizmet binamız, vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yapılacak düzenlemelerin ardından Manisalıların hizmetine açılacaktır" ifadesini kullandı.

- Kula'da servis sürücülerine eğitim

Kula ilçesinde "İyi Dersler Şoför Amca" projesi hayata geçirildi.

Projesi kapsamında Kula Kenan Evren Ortaokulu Konferans salonunda ilçe jandarma trafik ekiplerince servis sürücülerine eğitim verildi.

Eğitimde iyi bir şoförün uyması gereken kurallar ve karşılaşılabilecek olumsuz durumlarda neler yapması gerektiği konusunda bilgiler verildi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.