Manisa

Manisa'dan kısa kısa

17:05 17 Ocak 2016
Manisa'dan kısa kısa

MESKOP Sosyal Tesislerinde yapılan genel kurulda konuşan başkan Recep Çınar, Manisa esnaf ve sanatkarlarına kesintisiz hizmet verdiklerini belirtti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (MESKOP) 63. Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde iki ilçe kurulduğunu hatırlatan Çınar, kentte bir kooperatifin olduğunu, ilçelerde kredi vermeye devam ettiklerini ifade etti.

Genel kurula, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan da katıldı.

- Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım

Kula ilçesinde, Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım için başlatılan kampanya doğrultusunda toplanan 2 tır yardım malzemesi, Yunusemre Belediyesi'ne gönderildi.

Yunusemre Belediyesi tarafından Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım için başlatılan kampanyaya Kula ilçesinden 2 tır destek geldi.

Kula Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Adem Sümen, kampanyaya Kula Kaymakamlığı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının destek verdiğini, bir hafta içerisinde başta giysi olmak üzere gıda malzemeleri toplandığını kaydetti.

Sümen, toplanan yardımların ayrıştırılarak Bayırbucak Türkmenleri'ne ulaştırılmak üzere hazır hale getirildiğini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.