Manisa

Manisa'da şehit ailesinden kaymakama ziyaret

18:32 26 Ocak 2016
Manisa'da şehit ailesinden kaymakama ziyaret

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda terör saldırısı sonucu yaralan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Ali Şahin'in Turgutlu ilçesindeki ailesi, kendilerini yalnız bırakmayarak destek olan Kaymakam Uğur Turan'ı ziyaret etti.

Kaymakam Uğur Turan’ı makamında ziyaret eden baba Mehmet Emin, anne Hazar, kardeşler Şeyma, İbrahim ve Hakan Şahin, diğer yakınlarıyla birlikte zor günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Baba Şahin, "Ailemin ve benim en kötü günümüzde bizleri bir an bile yalnız bırakmayan, sürekli acımıza ortak olan tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum. Aile olarak herkese müteşekkiriz. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu.

Kaymakam Turan ise acıların paylaşılmasının önemine değinerek, "Şehidimizin ailesine sahip çıkacağız. Bundan sonra şehidimizin ailesi, bizim ailemizdir. Onların acısı ve kederi, bizim de acımız ve kederimizdir" dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in (26) geçen hafta törenle toprağa verilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.