Manisa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

21:52 08 Şubat 2016
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti hükümetinin verdiği sözleri yerine getirmeye devam edeceğini belirtti.Özdağ, bir dizi ziyaret için geldiği Manisa'nın Salihli ilçesinde yeni yapılacak bazı tesisleri yerinde inceledi.

Adana'da terör saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Uyar'ın isminin verildiği Salihli Türk Birliği Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu'nu gezen Özdağ, daha sonra partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek, burada partililerle görüştü.

Konuşmasında Manisa'ya yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Özdağ, yeni açılan spor salonu, okul, pansiyon gibi yerlere öncelikle şehitlerin isminin verileceğini, şehit yakınlarına az da olsa vefa borcunu ödemek istediklerini kaydetti.

- "Verilen sözler yerine geldi"

Yapılması için söz verdikleri yatırımları bir bir yerine getirdiklerini anlatan Özdağ, "Ne söz verdiysek yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Manisa’nın iletişiminde, ulaşımında, okullarında, fakültelerinde, organize sanayilerinde AK Parti vardır. Vaatlerimizin hepsini meclisten geçiriyoruz. Sabaha kadar çalışıyoruz" dedi.

Özdağ, gelecek seçimlerde AK Parti'nin oy oranını Manisa'da arttırmayı hedeflediklerini anlatarak, teşkilattan çalışmalarını sürdürmelerini istedi.

Manisa'daki AK Parti oy oranının Türkiye'ye örnek bir ortalamaya çıkarılması gerektiğini aktaran Özdağ, şunları kaydetti:

"Biz bunu yaparız, Allah çalışana verir. Şimdi 2019 geliyor, Turgutlu'da bir seçim kaybettik ve bu seçimi kazanacağız. Dedikodu, gıybet yapmayacağız. Hep pozitif düşüneceğiz, hiç negatif düşünmeyeceğiz. Sonrasında da büyükşehir belediyesini alacağız. Manisa değerli bir şehir, şehzadelerin, Fatih'in, Kanuni'nin, Yıldırım Beyazıt'ın kentidir. Bu şehir şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yakışmıyor. Karşıyaka'da oturarak Çeşme'de tatil yaparak Manisa yönetilmez. 2019'da Manisa Büyükşehir Belediyesini AK Parti alacak ve bu kenti Türkiye'nin 1 numaralı kenti yapacağız. Her alanda Manisa'yı önde bir kent haline getireceğiz. Bunu yaparken de birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız."

Özdağ, daha sonra Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in yakınlarını ziyaret ederek başsağlığı diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.