Manisa

Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

15:19 10 Şubat 2016
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Manisa Adliyesi önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, Kılıçdaroğlu'nun partisinin olağan genel kurultayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiğini belirterek, Manisa Cumhuriyet savcılığına bireysel olarak suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarını kınadıklarını ifade eden Kumbaracı, "Kullanılan ifadeler sadece sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı değil verdikleri oylarla onu bunu makama layık gören bizlere ve milyonlarca vatandaşa yapılmış açık bir hakarettir. Siyasete ve siyasetçiye yakışmayan ifadeler kullanılmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun hakaret ederken kullandığı namus ve şeref kavramlarının bu ülke insanı için ne denli önemli kutsal olduğunu bilmediğini düşünüyoruz. Kullandığı bu üslubun erdemli bir siyasetçiye ve siyasete yakışmadığı aşikardır. Erdemli siyasetçi kendi milletini katledenlere arka çıkmayıp adaletten vicdandan yana olandır" dedi.

Basın açıklamasının ardından Kumbaracı ve yönetim kurulu üyeleri savcılığı suç duyurusunda bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.