Manisa

Galatasaray, kupada kayıpsız

20:54 10 Şubat 2016
Galatasaray, kupada kayıpsız

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor'a konuk olan Galatasaray, ilk golü kalesinde görmesine rağmen rakibini 2-1 yenerek rövanş maçı için avantaj yakaladı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada ikinci yarıda Hugo Rodallega'nın şık golüyle 1-0 geriye düşen Galatasaray, daha sonra Douglao'nun kendi kalesine ve Selçuk İnan'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sezon kupada oynadığı müsabakalarda yenilmeyen ve 8 maçta 7 galibiyet ile 1 beraberlik alan Galatasaray, rövanş maçı için avantaj elde etti.


- Galatasaray'ın golleri

Bu sezon ligin ilk haftasında Torku Konyaspor maçında kendi kalesine gol atma şanssızlığı yaşayan Douglao, Galatasaray karşısında Sneijder'ın şutunda topu kendi ağlarına gönderdi.

Akhisar Belediyespor karşısında takımının üstünlük golünü kaydeden Selçuk İnan, 45. kupa maçında 9. golünü attı. Bu sezon kupada ilk golüne imza atan tecrübeli futbolcunun ligde 4 golü bulunuyor.


- Rodallega kupada ilk golünü attı

Spor Toto Süper Lig'de attığı 12 golle Beşiktaşlı Mario Gomez ve Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun ardından en fazla gol atan 3. isim olan Hugo Rodallega, kupadaki 2. maçında ilk golünü kaydetti.

Golcü oyuncu takımının ligde 3-2 yenildiği müsabakada da Galatasaray'a karşı gol atmıştı.


- Elektrik kesintisi

Müsabaka boyunca iki kez yaşanan kısmi elektrik kesintisi nedeniyle Manisa 19 Mayıs Stadı'nın aydınlatmasında sorun yaşandı.

Bazı ampuller kısa süre sönerken, bu durum karşılaşmanın devamı için engel oluşturmadı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.