Manisa

Kupada maçın ardından

21:14 10 Şubat 2016
Kupada maçın ardından

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray'a 2-1 yenilen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Galatasaray öne çıkmaya başlayınca defans koridorunda fazla kaldık, bu da bizi hataya sevk etti" dedi.

Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki ayaklı çeyrek finalin ilk maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Rüzgar ve sahanın şartlarına göre bir dizilişle maça başladıklarını kaydeden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buna göre ileride iki forvetle ve farklı bir yapıyla başladık. Golü bulmayı çok istedik, 1-0 öne geçersek çok daha avantajlı olacağımızı düşündük ve planladığımız tuttu. Çok güzel bir gol attık ancak buna cevap vermede sorun yaşadık. Galatasaray öne çıkmaya başlayınca defans koridorunda fazla kaldık, bu da bizi hataya sevk etti. Oyunu geride kabullenmeyi oyuncu değişikliğiyle değiştirmek istedik ancak bu hamle de tutmadı. Kalemizde golü görünce takım dağılma yaşadı ve 2 dakika sonra 2. golü yedik. Bu hava ve saha şartlarına rağmen gösterilen performanstan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Turu geçeriz veya geçmeyiz ama ikinci maçı kazanmak için sahada olacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.