Manisa

Amatör kulübe Nijeryalı futbolcu

13:10 12 Şubat 2016
Amatör kulübe Nijeryalı futbolcu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grupta mücadele eden Salihli ilçesi amatör spor kulüplerinden Kocaçeşmespor, Nijeryalı Kafoo Hakemm ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Salihli'nin Durasıllı Mahallesi'nde semt sahasında gazetecilere açıklama yapan Kocaçeşmespor Kulübü Başkanı Şakip Başgönül, önümüzdeki sezon 3. lige yükselmek için gerekli transferleri yaptıklarını söyledi.

Ligin 2. yarısında oynadıkları ilk iki maçtan puansız ayrıldıklarını hatırlatan Başgönül, genel olarak takımın gidişatından umutlu olduklarını belirterek "Önümüzdeki sezon, grubunda şampiyon olan takım direk 3. lige yükselecek. Biz de bu nedenle şimdiden gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başladık. Futbol hayatına Nijerya'da başlayan 23 yaşındaki Hakemm, son olarak Büyükçekmece Belediyespor'da forma giyiyordu. Sağ açık mevkisinde görev alan Hakemm'in takımımıza önemli katkıları olacağı inancındayız" diye konuştu.

Türkiye'ye yabancı olmadığını ve Salihli'yi çok sevdiğini kaydeden Nijeryalı Kafoo Hakemm ise "Son olarak Büyükçekmece Belediyespor'da forma giyiyordum. Artık Kocaceşmespor’un başarısı için ter dökeceğim. Takım arkadaşlarım bana yakından ilgi gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden Kocaçeşmespor, ligin 14. haftasında topladığı 14 puanla 10. sırada bulunuyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.