Manisa

Manisa'dan güvenlik güçlerine "mesir macunu"

13:34 21 Nisan 2016
Manisa'dan güvenlik güçlerine "mesir macunu"

Şehzadeler Belediyesi tarafından, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine 5 bin adet mesir macunu gönderildi.

Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü önünde düzenlenen törende konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden polis ve jandarma özel harekat ekiplerine mesir macunu göndereceklerini ifade etti.

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğine işaret eden Çelik, "Bugünlerde Güneydoğu'da kahraman askerlerimiz, emniyet kuvvetlerimiz, özel harekat polislerimiz birer kahramanlık destanı yazıyor. Orada vatanın bölünmez bütünlüğü için, ay yıldızlı bayrağımız dalgalansın diye, bölgede yaşayan vatandaşlarımız halkımız çirkin terörden zarar görmesin diye büyük mücadele veriyorlar ve şehitlerimiz oluyor. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum." dedi.

Mesir macunlarının şifa olması temennisinde bulunan Çelik, şöyle devam etti:

"İstedik ki pazar günü Sultan Camisi'nin kubbe ve minarelerinden bu mesir halka saçılmadan önce Şehzadeler Belediyesi olarak Güneydoğu'da kahramanlık destanları yazan özel harekatçılarımıza mesir macununu gönderelim. Onlar televizyonda görmeden önce mesir macunundan yesinler, güç ve şifa olsun. 5 bin adet mesir macununu Nusaybin ilçesine gönderiyoruz. Yiğitlerimiz daha da sağlık bulacaklar şifa bulacaklar. Daha büyük zafer ve başarılara imza atacaklar. Şehzadeler şehrinden vatan kahramanlarımıza selam ve dua ile mesir macunlarını gönderiyoruz."

Konuşmanın ardından mesir macunları güvenlik güçlerine gönderildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.