Manisa

Şehit er Eruluç’un adı anaokuluna verildi

15:42 15 Haziran 2016
Şehit er Eruluç’un adı anaokuluna verildi

Salihli'deki 75. Yıl Anaokulu'nun adı, şehit er Anıl Eruluç oldu.

Kurtuluş Mahallesi'ndeki 75. Yıl Anaokulu bahçesinde düzenlenen isim değişikliği törenine Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San ile şehidin yakınları katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Peynircioğlu, "Bu vatan için, bu bayrak için, bu milletin birliği bütünlüğü için canını seve seve veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimiz Anıl Eruluç’un ailesine de tekrar sabırlar diliyorum. Şehidimizin adı artık bu okulda sonsuza dek yaşayacak" diye konuştu.

"Hem üzüntülü hem de sevinçli olduğunu söyleyen şehidin annesi Şükran Eruluç, çocuklarını şehit verdikleri günden beri yalnız bırakılmadıkları için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından şehidin öz geçmişinin bulunduğu ‘Saygı Köşesi’, şehidin babası Nevzat Eruluç, annesi Şükran Eruluç, kardeşi Cemal Eruluç tarafından açıldı.

Anıl Eruluç, PKK'lı teröristlerin 2012'de Bingöl-Muş karayolunda izinden dönen askerlerin içinde olduğu otobüse ateş açmasıyla şehit düşen 9 askerden biriydi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.