Manisa

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:

22:20 09 Ağustos 2016
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, yeni sezonda zor bir fikstür çektiklerini belirterek, "Eksiklerimizi giderip geçen seneki gibi sert bir takım olmalıyız." dedi.

Arslan, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, vefat eden spor adamı Turgay Şeren'in adının verildiği yeni sezonun centilmenlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Geçen sezon Akhisar Belediyespor'un çok büyük bir ivme yakaladığını belirten Arslan, başarılı performans sergiledikleri bir yılın ardından aynı başarıyı yakalamalarının beklendiğini, bunun bilincinde hareket ettiklerini ifade etti.

Kamplardaki yoğun maç programına rağmen takımın henüz geçen seneki sert görünümüne kavuşamadığına dikkati çeken Arslan, 10 gün içinde bu eksiklerini gidererek Kayserispor maçına hazır hale geleceklerine inandığını dile getirdi.

Arslan, Akhisar Belediyespor olarak zor bir fikstür çektiklerine işaret ederek, "İlk maçımızı Kayserispor ile oynayacağız. Ben Kayserispor'u çok önemsiyor ve takip ediyorum. Yaptıkları tüm transferleri takip ettik. Sonra Rize'ye gidip tekrar büyük bir takımla oynuyoruz, Galatasaray, Beşiktaş. Bu maçların üstesinden gelmek için eksiklerimizi giderip geçen seneki gibi sert bir takım olmalıyız." diye konuştu.

Arslan, gazetecilerin sorusu üzerine, yönetim kurulu ile görüştüklerini, 2 yeni oyuncu transferi ile daha güçlü hale geleceklerine dair görüşlerini onlara ilettiğini söyledi.


- FETÖ'nün darbe girişimi

Arslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin yeni sezonda takımlara ve taraftarlara ne gibi etkilerinin olabileceği sorusu üzerine de bu girişimin takımları ve taraftarları olumsuz etkileyeceğini düşünmediğini ifade etti.

Arslan, şöyle konuştu:

"Ülkemizde bir destan yazıldı. Allah bu destanı yazanlardan razı olsun. Geçmişte tarih kitaplarında okuduğumuz Malazgirt, Kurtuluş Savaşı gibi kahramanlıklarımızı Türk milleti yeniden gösterdi. Bize de düşen, bu statlarda sevgi, saygı çerçevesinde takımımızı centilmence desteklemek, bu ülke için bu devlet için sporumuzu sahada daha güzel bir futbol izletmek için ilerletmektir. Bu şekilde insanlarımızı daha mutlu edip bütünleşmemize katkı sağlamamız gerekiyor. Türk futbolunun antrenörleri ve Türk futbolcuları olarak daha çok çalışmalıyız, kenetlenmeliyiz. Bu durum bütünleşme adına bir fırsat olarak da görülebilir."

Basın toplantısının ardından antrenman sahasına çıkan Akhisar Belediyesporlu futbolcular, büyük boyutta bir Türk bayrağı ile gazetecilere poz verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.