Manisa

Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler

19:27 23 Ağustos 2016
Gaziantep'teki terör saldırısına tepkiler

Gaziantep'teki terör saldırısı Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Şoförler Odasınca yapılan ortak açıklamayla kınandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasında bir araya gelen oda başkanları adına konuşan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, terör saldırısından dolayı Gaziantep halkına başsağlığı dilediklerini belirterek, gözünü kan bürümüş canilerin bu acımasız eylemini lanetlediklerini söyledi.

Böyle acıların bir daha yaşanmaması gerektiğini kaydeden Şadan, "İnsanların en mutlu gününü kana bulamak, çoluk çocuk demeden masum insanları öldürmek caniliktir. Yüzyıllardır kardeşliğin ve hoşgörünün simgesi Gaziantep'te bu alçak saldırıyı yapanları ve destek verenleri şiddetle kınıyoruz. Başımız sağolsun. Gazi şehrimize büyük geçmiş olsun. Hain terör saldırılarıyla ülkemizin huzuru, birlik, beraberliği ve istikrarı bozulmak istenmektedir. Türkiye, güçlü bir ülkedir. Biz binlerce yıldır hiçbir dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan kardeşçe yaşayan büyük bir milletiz. Birlikte daha güçlüyüz. Gaziantep halkının da sağduyusuna güveniyoruz. Provokasyonlara gelmeyecek, teröre karşı tek yürek olarak birlik beraberliğine sahip çıkacaktır. Bizi bölmek, bizi birbirimize düşürmek isteyen içteki ve dıştaki hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyecektir." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.