Manisa

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Manisa'da

16:26 25 Ağustos 2016
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Manisa'da

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadıklarını, bu saldırıyı kimin ve nasıl yaptığının mutlaka ortaya çıkarılacağını söyledi.

Manisa programı kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ziyaret eden Özlü, çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Ardından Manisa Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne geçen Bakan Özlü, burada iş adamları ve sanayicilerle basına kapalı toplantı yaptı.

Toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Özlü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun geçişi sırasında yaşanan çatışmaya dikkati çekerek, "Artvin civarında anamuhalefet partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bir saldırı yapıldığı haberini aldık. Bu saldırıyı kınıyoruz. Çok yanlış bir hareket, kim yaptıysa, nasıl yaptıysa mutlaka ortaya çıkacak, çıkarılacak." dedi.

Bakan Özlü, Vestel tesislerini ziyareti hakkındaki bir soru üzerine ise şirketin savunma sanayisi alanında başarılı çalışmalarının bulunduğunu, geliştirdikleri insansız hava araçlarının başarıyla kullanıldığını, gemi entegre savaş idare sisteminde de görevler üstlenen şirketin geliştirdiği konsolların 8 fırkateynde kullanıldığını kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.