Manisa

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Manisa’da:

19:24 25 Ağustos 2016
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Manisa’da:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Bu saldırıyı kınıyoruz. Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun diyorum. Bu saldırıyı Yenikapı ruhunu, milletin birliğini, bütünlüğünü bozmaya yönelik bir eylem olarak değerlendiriyoruz. Bunlara fırsat verilmeyeceğini ifade etmek isterim" dedi.

Manisa programı kapsamında AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özlü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek şunları kaydetti:

"Bir şehidimiz var. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara geçmiş olsun diyoruz. Bu saldırıyı kınıyoruz. Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun diyorum. Yenikapı’da Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 3 partinin katılımıyla güzel bir miting gerçekleştirilmişti. Yenikapı ruhu diye adlandırılan bir sürece girmiştik. İktidarı ile muhalefeti ile darbelere karşı bir eylem, hareket olmuştu. Bu saldırıyı Yenikapı ruhunu, milletin birliğini, bütünlüğünü bozmaya yönelik bir eylem olarak değerlendiriyoruz. Bunlara fırsat verilmeyeceğini ifade etmek isterim."


- "Manisa'nın gelişmesi için gayret sarf edeceğiz"

Bakan Özlü, teşkilatlar olmadan siyaset yapılamayacağını, siyasetin ana omurgasının teşkilatlar olduğunu belirterek, "Ben bürokrasi kökenli bir arkadaşınız olarak, bunun çok önemli olduğunu son bir buçuk yıllık siyasi çalışmalarımda tecrübe ettim. Siyasi partimizin teşkilatları, gençlik, kadın kolları, bütün yönetim kademeleri son derece önemli. Siyasetin aslında omurgasını teşkil ediyorlar. Dolayısıyla il başkanımızı, çalışmalarını, gayretlerini destekleyeceğiz. Bakanlık olarak Manisa için bölge milletvekilleri ile birlikte sanayinin, tarıma dayalı sanayinin, tarımın ve Manisa’nın gelişmesi için gayret sarf edeceğiz.” dedi.

Daha sonra Manisa Valiliğini ziyaret eden Bakan Özlü, Vali Mustafa Hakan Güvençer'den ilin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.