Manisa

Manisa Valisi Güvençer şehit ailelerini ziyaret etti

20:23 12 Ekim 2016
Manisa Valisi Güvençer şehit ailelerini ziyaret etti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, şehit Uzman Çavuş Süleyman Gür ile Onbaşı Evren Kara'nın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Güvençer ilk olarak Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Onbaşı Evren Kara’nın (23) Alaşehir ilçesindeki baba ocağını ziyaret etti. Güvençer, şehidin babası Galip Kara ile yakınlarına başsağlığı diledi.

Şırnak-Cizre Karayolu'nda 30 Eylül'de askeri aracın geçişi sırasında, terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Gür'ün Salihli ilçesindeki ailesini de ziyaret eden Güvençer, şehidin ailesine taziyelerini iletti.

Devletin şehit yakınlarının yanında olduğunu kaydeden Güvençer, "Bu acı hepimizin ortak acısı. Acınız acımızdır." ifadelerini kullandı.

Güvençer'e ziyaretinde Salihli Kaymakam Vekili Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç de eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.