Manisa

Manisa Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısı

19:40 16 Ekim 2016
Manisa Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısı

Manisa Barosunun iki gün süren 2016-2018 Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda mevcut başkan Ali Arslan, yeniden başkanlığa seçildi.

Manisa Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda dün başlayan Manisa Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda bugün seçim yapıldı.

Seçimde mevcut başkanı Ali Arslan ile Ümit Rona başkanlık için yarıştı.

Genel kurulda 824 kayıtlı avukattan 681'i kurulan 2 ayrı sandıkta oy kullandı. Toplam 17 oy geçersiz sayılırken Ümit Rona 269 oy aldı, mevcut Baro Başkanı Ali Arslan ise 395 oy ile yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim sonuçlarının açıklanması ardından Başkanlığa seçilen Ali Arslan'ı ilk tebrik eden Ümit Rona oldu.

Yeniden Manisa Barosu başkanlığa seçilen Ali Arslan, oy kullanan avukatlara teşekkür ederek, sonuçların hayırlı olmasını diledi.

Arslan, "Bu seçim sürecinde kendine yakışır bir şekilde düzeyli bir ortamda bu güne geldik. Bugün de değerli meslektaşlarım tercihlerini ortaya koydular. Burada bize destek veren ya da vermeyen tüm meslektaşlarıma bu onurlu göreve bu seçime katılarak tercih kullandıkları için teşekkür ediyorum. Manisa Barosu olarak önceki çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak daha iyi bir noktaya taşımaya gayret edeceğiz. Hem Manisa hem de Türkiyemiz açısından hayırlı olmasını istiyorum. Her zaman Cumhuriyet tarafındayız. Atatürk ilke ve devrimlerini, Kurtuluş Savaşı'nı hiçbir zaman unutmayacağız. Bu anlamdaki çalışmalarımız ve çabalarımız yine yoğun bir şekilde devam edecek. Herkese katılımlarından dolayı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.