Manisa

Alaşehir'de kız çocuğunun kaybolması

22:23 21 Ekim 2016
Alaşehir'de kız çocuğunun kaybolması

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, kaybolan Irmak Kupal'ı öldürdüğünü katıldığı televizyon programında itiraf eden zanlının, cesedi gömdüğünü söylediği yerde arama köpekleriyle yürütülen arama çalışmalarına yarın sabah devam edilmek üzere ara verildi.

Zanlının cesedi gömdüğü yer olarak gösterdiği Ilıca Mahallesi Sarıkız mevkisindeki ilk olarak 4 dönümlük bağda arama çalışması yapıldığı sırada, yaklaşık 300 metre mesafede öldürülen Irmak Kopal'a ait olduğu tespit edilen bir çift ayakkabının bulunmasıyla arama sahası genişletildi.

Yapılan arama çalışmalarına Alaşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri ile Alaşehir ve Sarıgöl ilçesinden gönüllü gelen harfiyatçılar da iş makineleriyle arama çalışmalarına destek verdiler.

Gün batımına kadar devam eden ve sonuç alınamayan arama çalışmalarına yarın sabah devam edilmek üzere ara verildi.

Yarınki çalışmalara 8'in üzerinde iş makinesi ile devam edileceği ve mevcut arama yapılan bağlarda daha derine inerek arama çalışmasına devam edileceği öğrenildi.

- Olay

Alaşehir'de 14 Ekim'de sokağa oynamaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'dan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Evin çevresindeki ormanlık alan ve dere yataklarında küçük kızın izine rastlanamamıştı.

Çocuğun ayak tırnaklarındaki genetik rahatsızlığın etkisiyle uzun süre yürüyemeyeceği ve kaçırılmış olma ihtimalinin ağırlık kazanması nedeniyle arama çalışmalarına 16 Ekim'de ara verilmişti.

Irmak Kupal'ı öldürdüğünü katıldığı televizyon programında itiraf eden zanlı H.A, geniş güvenlik önlemleri altında Alaşehir Adliyesine sevk edilmiş ve mahkemece "Canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.