Manisa

Alaşehir'de kayıp kız çocuğunun ölü bulunması

16:06 24 Ekim 2016
Alaşehir'de kayıp kız çocuğunun ölü bulunması

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, dün toprağa verilen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Bilgin eşi İlknur Bilgin ile 14 Ekim günü evlerinin önünden kaybolan ve 9 gün sonra toprağa gömülmüş halde bulunan 4 yaşındaki Irmak Kupal'in ailesini ziyaret ederek başşağlığı diledi.

Evin önünde taziye ziyaretine gelenlerle birlikte oturan Kaymakam Bilgin, aileye destek ve yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaymakam Bilgin, "Bu olay Türkiye’ye mal oldu. Toplumun bu konularda çok dikkatli olması gerekir, maalesef bazen çok iyi niyetli davranıyoruz. Ne yazık ki yarar da zarar da en yakınınızdan geliyor. Tedbiri bizden, tevekkülü Allah’a bırakmak lazım. Bu örnek olması lazım. Ailenin durumu çok zor, çok kötü, küçücük bir çocuk. Biz aileye maaş bağlamak için çalışmalara başladık. Barınma konusunda da aileden gelecek talepler doğrultusunda yardımcı olacağız. Toplumumuzun acılarını paylaşması çok güzel bir şey. Aileyi yalnız bırakmıyoruz, acılarını paylaşıyoruz." dedi.

Ziyaretinden dolayı Kaymakam Bilgin'e teşekkür eden baba Bilal Kupal, şu anda sağlıklı düşünemediğini belirterek, herhangi bir talepleri olursa ileteceklerini ifade etti.

Bilgin ailesinin başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiği Anne Suriye Kupal, "Allah kimselerin başına vermesin, bizim yaşadıklarımızı kimselere yaşatmasın." diye konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.