Manisa

Manisa'dan kısa kısa

17:49 04 Kasım 2016
Manisa'dan kısa kısa

Turgutlu ilçesinde Şehit Suat Akıncı Kız İmam Hatip Lisesi tarafından 'Vatan Kurtarmak Senin Kanında Var' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kızılay Haftası dolayısıyla Şehit Suat Akıncı Kız İmam Hatip Lisesi Kızılay Kulübü tarafından 'Vatan Kurtarmak Senin Kanında Var' sloganıyla düzenlenen kan bağışında öğrenciler velilerin izniyle kan bağışında bulundular.

Kampanya hakkında gazetecilere açıklama yapan okul müdürü Ebru Yöntem, "Hem Kızılay Haftası olması dolayısıyla hem de kahraman şehitlerimizi her platformda anmak ve hatırlamak için 'Vatan Kurtarmak Senin Kanında Var' sloganıyla böyle bir kampanya düzenledik. Öğrencilerimiz de velilerinin izniyle kan bağışında bulunarak destek sağladılar. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kan bağışı kampanyasında 20 ünite kan toplandı.

- Manisa İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne atama

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi olarak görev yapan Uzm. Dr Ümit Atman, Manisa İl Halk Sağlığı Müdürlüğü görevine atandı.

Sağlık alanında başarılı çalışmalarıyla adından sıkça bahsedilen Atman, ilk olarak Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek görevine başladı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.