Manisa

Trafik kazasında şehit olan polis memuru, son yolcuğuna uğurlandı

14:58 27 Kasım 2016
Trafik kazasında şehit olan polis memuru, son yolcuğuna uğurlandı

İstanbul'da görevi başındayken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Ömer Kılıç'ın cenazesi, Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi.

İstanbul Sultanbeyli'de trafik kazası sonrasında şehit düşen polis memuru Kılıç'ın (35) Salihli'ye getirilen cenazesi, babaevinin önünde "helallik" alınması ardından Hamidiye Camisi'ne götürüldü.

Kılıç'ın eşi Merve Kılıç ve yakınları, Hamidiye Camisi'ndeki Türk bayrağına sarılı cenaze başında gözyaşı döktü.

Cenaze törenine, şehidin yakınlarının yanı sıra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa 1. Piyade ve Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ile diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Evli ve 1 çocuk babası şehit polis memuru Ömer Kılıç, öğle vakti kılınan namaz sonrası Salihli Asri Mezarlığa defnedildi.

Ahmet Yesevi Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memuru Ömer Kılıç, 18 Kasım'da, görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak Pendik Özel Yüzyıl Hastanesine kaldırılmıştı. Bir hafta yoğun bakımda tedavisi süren Kılıç, şehit olmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.