Manisa

Manisa'da MHP'den referandum için "Evet" açıklaması

23:51 16 Şubat 2017
Manisa'da MHP'den referandum için "Evet" açıklaması

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, "Hepimiz diyoruz ki, Genel Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Genel Başkanımızın dediği gibi biz de 'Evet' diyoruz." dedi.

MHP'nin Manisa'daki 17 ilçe teşkilat başkanı ile birlikte il başkanlığında konuşan Öztürk, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in, "MHP teşkilatlarını gezelim buradaki arkadaşlar 'Hayır' diyecek" ifadesine karşılık olarak açıklama yaptı.

Öztürk, 17 ilçe başkanı ile birlikte olduklarına dikkati çekerek, "Hepimiz diyoruz ki, Genel Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Genel Başkanımızın dediği gibi biz de 'Evet' diyoruz. Güçlü devlet için 'evet' diyoruz. Aynı şekilde ülkü ocaklarımız da bizimle beraber 'evet' açıklamasını yapmıştır. Belediye başkanlarımız da çizgimiz Genel Başkanımızın çizgisi demiştir. Dolayısıyla MHP Manisa'da tek yumruk halindedir." diye konuştu.

Büyük bir aile olduklarını ve ailenin en büyüğünün Devlet Bahçeli olduğunu söyleyen Öztürk, "Genel Başkanımızın çizgisi hepimizin çizgisidir. Onun sözü bizim sözümüzdür." ifadelerini kullandı.

Öztürk, Özgür Özel'e de seslenerek şunları kaydetti:

"Bizim 'hayır' diyeceğimiz noktasında bir konuşma yapmıştır. Bu anlamda bütün ilçe başkanlarım 'evet' noktasında fikrini beyan etti. Ben de CHP'nin 17 ilçe teşkilatıyla beraber toplanarak, Kartal mitingindeki CHP-HDP birlikteliği ile ilgili ne diyeceklerini merak ediyorum. Bu anlamda fikirlerini beyan etmelerini CHP seçmeninden rica ediyorum."

İl Başkan Yardımcısı Seval Başkesen de tüm ilçe teşkilatlarının "evet" yönünde birliktelik içinde olduklarını aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.