Manisa

AK Parti, Soma'da seçim bürosu açtı

17:10 03 Mart 2017
AK Parti, Soma'da seçim bürosu açtı

Manisa’nın Soma ilçesinde, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde çalışmalara start veren AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, seçim bürosunun açılışını yaptı.

Seçim bürosu açılış törenine, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk ile ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İlçe Başkanı Kavruk, "Halk oylaması yapılması nedeniyle bugün seçim büromuzu açıyoruz. Kararımız 'evet', sevdamız millet diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Somalılar bizlere teveccüh gösteriyorlar. Biz de bugünden itibaren seçim startımızı verdik, çalışmalara başlıyoruz." dedi.

Soma Belediye Başkanı Ergene ise "İnşallah Türk Milleti de 16 Nisan günü en güzel değerlendirmeyi yaparak bu anayasa değişikliğini sandıkta evet demek suretiyle onaylamış olacak. Buna olan inancımız tamdır. Biz aynı şekilde Türkiye genelinde alınacak olan netice doğrultusunda Somamızda da büyük bir ekseriyetle 'evet' çıkacağına inanıyoruz. Bu konuda teşkilat olarak, belediye olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Vatandaşlarımızla birebir temas halinde olacağız. Sivil toplum örgütlerimizi ziyaret edeceğiz. Halk oylaması çalışmalarını aktif bir şekilde yürüteceğiz ve en başarılı sonucu almak için gayret edeceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.