Manisa

Halk oylamasına doğru

01:31 07 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, anayasa değişikliğini içeren halk oylamasıyla ilgili çalışmalar kapsamında yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile Sivrice, Baktırlı ve Karaoluk mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Gedizli, Türkiye'nin mevcut sistemde kabına sığamadığını, büyük Türkiye için yeni anayasa ve "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi"nin gerekli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin 15 yıldır kalkınma ve gelişmede zirve yaptığını ancak mevcut sistemde ülkeyi yavaşlatan ve daha da hızlanmasına engel olan nedenler bulunduğunu dile getiren Gedizli, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi" ile bunların ortadan kalkacağını ifade etti.

Gedizli, Türkiye'nin güçlü bir lidere sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

''AK Parti'nin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok güçlü bir lider. Hatırlarsanız Tayyip Bey, 'Biz kefenimizi giyerek bu yola çıktık' dediğinde birileri alay etti fakat 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, silahların ve tankların gölgesinde havaalanına inip milletiyle buluşurken, birileri arka kapılardan ilçe başkanlarının evine kaçtı. Cesaret, adamlık ve dik duruş işte budur. 'Öleceksek adam gibi ölelim' sözlerinin boşa söylenmediğini 15 Temmuz gecesi lideri ile milletimiz göstermiştir.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.