Manisa

Akhisar ve Trabzonlu taraftarlar yemekte buluştu

19:22 13 Mart 2017
Akhisar ve Trabzonlu taraftarlar yemekte buluştu

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor mücadelesi öncesi her iki takım taraftarları dostluk mesajları verdi.

1970 Akigo Taraftarlar Derneği tarafından Akhisar’da Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta, takımlarını desteklemek için İstanbul’dan hareket eden 80 kişilik Trabzonspor taraftarlarına akşam yemeği verildi.

Dostluk havasında geçen yemekte 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu dostluklarını daha da geliştirdiklerini ve bu iki kulübün sporda örnek davranışlar sergilemeyi devam edeceklerine vurgu yaptı.

Başkan Helvacıoğlu, "Trabzonsporlu kardeşlerimize davetimizi kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ederim. Biz bütün kulüplere aynı şekilde davranmak istiyoruz. Bu dostluğun devamını diliyorum." dedi.

Birlik ve beraberlik ortamlarını en iyi şekilde taraftarların kurabileceğinin altını çizen Gurbetçi Gençler Taraftar grubu temsilcisi Hüseyin Zabun ise "Bizler istediğimiz zaman bu tarz ortamları oluşturabiliyoruz. Bu tür oluşumlara medyanın ve emniyet birimlerinin destek vermesi gerekiyor." diye konuştu.

Bütün Anadolu kulüplerinin dostluk ortamında olması gerektiğine vurgu yapan Zabun, "Böyle dostluklar tribüne yansır ve olumsuz tezahüratların olmasını engeller. Kulüplerin maddi anlamda federasyondan ceza almasını engeller. Akhisar Belediyesporlu taraftarların misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.