Manisa

Halk oylamasına doğru

18:28 23 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Hayır diyenler, vatandaşlarımıza yanlış bilgi aktarıyor ve yalan söylüyorlar." dedi.

Milletvekili Aydemir, bir dizi ziyaret için geldiği Turgutlu'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan İsmail Eksür'ü makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Daha sonra ilçede yapımı devam eden 12 bin 500 kişilik stadyum inşaatında incelemelerde bulunan Aydemir, Halil Kale Fen Lisesi'ni ziyaret ederek bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Turgutlu Sulama Birliği Başkanlığı'nı ziyaret eden Aydemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşan halk oylamasında "evet" çıkması ve Türkiye'nin önünün daha da açılması için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

CHP'nin ve "Hayır" cephesinin vatandaşları yanılttığını ve yalan söylediğini savunan Aydemir, şöyle konuştu:

"Hayır diyenler, vatandaşlarımıza yanlış bilgi aktarıyor ve yalan söylüyorlar. Biz de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle doğru bilgileri aktarmak ve anlatmak istiyoruz. Halk oylamasında oylanacak olan 18 madde ile ilgili bilgi sahibi olan herkesin üzerine görev düşüyor. Çünkü bu, Türkiye'nin sistemini değiştirecek olan bir oylama. Nasıl bir sistem getirmek istiyoruz bunu tüm vatandaşlarımıza anlatmamız lazım. Geleceğimiz için istiklal ve istikbal mücadelesidir bu. Tüm Dünya'nın Türkiye'nin üzerine çullandığı bir dönemde, bu sistemin ne kadar büyük önem arz ettiğini, ülkemizin geleceği için ne kadar gerekli olduğunu iyi anlatmamız lazım."

Aydemir'e ziyaretlerinde, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli ile partililer eşlik etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.