Manisa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya:

23:37 24 Mart 2017
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya:

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Bundan sonraki süreçte Türkiye çok daha güçlü, hızlı büyüyen ve kalkınan bir ülke olacaktır" dedi.

Bir dizi ziyaret ve açılış töreni için Manisa'da bulunan Kaya, Akhisar ilçesinde Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilere açıklamada bulunan Kaya, AK Parti’nin halk oylamasına ilişkin saha çalışmalarına geçtiğimiz hafta başladığını kaydetti.

Türkiye’nin ekonomik ve siyasi olarak çok daha güçlü bir noktaya geleceğini vurgulayan Kaya, şöyle konuştu:

"Artık Türkiye’de istikrar hakim olacak. Seçilenin tek başına iktidar olduğu ve güçlü hükümetlerin kurulduğu bir döneme yürüyoruz. Sandığa geleceğiz Cumhurbaşkanını seçeceğiz ve sabahına hükümet kurulacak. 7 Haziran’da çıkan koalisyonda AK Parti, uzun bir süre Cumhuriyet Halk Partisi ile görüşme yaptı. Sanayicimiz, tacirlerimiz ve yabancı yatırımcılar belirsizlikten etkilendi. Bundan sonraki süreçte Türkiye çok daha güçlü, hızlı büyüyen ve kalkınan bir ülke olacaktır. Saha çalışmaları bizden 3-4 puan önde bulunuyor. Anketler yüzde 55 ile 56 diyor ama saha çalışmaları çok daha iyi durumda. AK Parti sahaya yeni inmeye başladı. Hayır diyenlerin hayır demesinin altında yatan en büyük neden başarısız olanların artık siyasette yeri olmayacak, tasfiye olacaklar."

Ziyarette Belediye Başkanı Hızlı, Kaya'ya Akhisar Belediyespor forması ve seramik tablo hediye etti.

Kaya, daha sonra Soma ilçesine giderek partisinin Soma İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Partililerle bir süre görüşen Kaya, Ege Linyit İşletmeleri (ELİ) Sosyal Tesislerinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile maden işçilerinin davetli olduğu yemeğe katıldı.

Yemekte konuşan Kaya, sandığa giderken herkesin istediği oyu vereceğini vurgulayarak, "Bu ülke için ve bu millet için ve devlet için en doğrusu ne ona karar vererek öyle oyunuzu kullanın" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.