Manisa

İsmet Ülkeli, Spil tırmanışıyla anıdı

15:44 26 Mart 2017 1 Yorum Var
İsmet Ülkeli, Spil tırmanışıyla anıdı

Manisalı dağcı İsmet Ülkeli, ölümünün 6. yılında Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilciliğince adına düzenlenen Spil Dağı Zirve Tırmanışı ile anıldı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilciliğince, 2011'de hayatını kaybeden Manisalı dağcı İsmet Ülkeli anısına düzenlenen ve yaklaşık 20 ilden 440 dağcının katılımıyla dün Muradiye Camisi mevkisinden başlayan Spil Dağı zirvesi tırmanışı, Anıttepe mevkisinde sona erdi.

Federasyon İl Temsilcisi Fuat Kuloğlu, tırmanışın ardından yaptığı açıklamada, bu yıl 4'üncüsü yapılan etkinliğe katılımın fazla olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Yaklaşık 20 ilden katılan 30'un üzerindeki kulüp üyesi 440 dağcı dağcı arkadaşımız etkinliğimize katılarak bize destek oldu. Katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmanın ardından, zirvede saygı duruyu ve İstiklal Marşı'nın okundu.

Etkinlik, İl Temsilcisi Kuloğlu tarafından dağcılara katılım sertifikası verilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Osman Bayazit 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok mükemmel bir etkinlik oldu. Dağcılık Fedrasyonu Manisa il temsilcisi ve katkida bulunan kulüplerle birlikte Manisa B. Şehir Belediyesini katkılarından dolayi tebrik ederim. Umarım, BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi de bu gibi konularda dağcılık kulüplerine katkıyı esirgemez.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.